Добре дошли в INFILMIT

Отключи нови възможности за теб и твоята кариера в света на изкуството!

INFILMIT ще улесни намирането и наемането на квалифицирани специалисти в областта на видео и филмовата индустрия.

Без значение дали търсите или предлагате работа, платформата позволява да представите себе си или бизнеса Ви по най-добрия начин. Безспорно, видео съдържанието е най-популярно в съвременния свят. Именно за това е създадена, за да помогне да се свържете с професионалисти, необходими за Вашата продукция.


INFILMIT е мрежа от местни екипи и доставчици, която обслужва производството на видео съдържание. Чрез нея ще може да намерите и наемете всеки, от когото се нуждаете – оператор, монтажист или продуцент за Вашия проект.

Защо е създаден INFILMIT ?

Стартирането започва като отговор на един сериозен проблем – намирането на надежден и квалифициран екип губи ценни часове, които могат да бъдат отделени за творчески детайли.

Онлайн платформата за търсене и предлагане на работа решава този проблем чрез предоставянето на всеобхватна мрежа от опитни екипи и доставчици.

Екипът зад проекта е съставен от хора, които работят в бранша от години. Всеки един от тях разбира какво е да бъде на Вашето място, така че може да предвиди и съобрази Вашите нужди и да предостави практически решения за всеки възникнал проблем. Мисията на интерактивната платформа е да реши най-големия проблем на повечето продукции – намиране и наемане на квалифицирани специалисти. А също така и откриване на нови таланти от България и чужбина.

В интерактивната система на INFILMIT имате пълен контрол върху всичко случващо се – кандидатствания, абонаменти, обяви, оферти, история, личен и корпоративен профил. Без значене дали предлагате или търсите работа, в INFILMIT разполагате с „Ваше място“. Там вие може да презентирате себе си в най-добра възможна светлина. Имате възможност да добавите снимка, да прикачите портфолио, да добавите фирмена информация, лични успехи, данни за контакт и още други. Има начин как Вие да се абонирате за актуална информация около всичко свързано с Вашето предпочитание за кариерно развитие.

INFILMIT не е продуцентска компания. Тя комбинира услуги, за да отговори на Вашите творчески нужди, стил, бюджет и местоположение с перфектен екип и доставчици.


Сподели:

Изберете език
Choose language

INFILMIT използва бисквитки”, за да Ви предостави оптимално потребителско изживяване.