Tsvetan

Ignatovski

Сподели акаунта:

Tsvetan

Ignatovski

Сподели акаунта:

Професия: Фотограф

Категория: Фото

Дистанционна работа (remote)

Град: София

За мен:

Аз съм фотограф, откакто се помня, но от 7 години моето хоби и страст се превърнаха в професия, на която съм отдаден изцяло. Развивам се кариерно в сферата на комерсиалната фотография - реклама, мода и имиджова фотография. Клиенти са ми както големи рекламни агенции и фирми, така и актьори, певци, музиканти, спортисти, хора от родния шоубизнес. С някои от тях изградихме близост и това ми помага особено много, когато следя превъплъщенията им с обектива си.

В последните години сериозно съм се отдал на един жанр във фотографията, който сам по себе си не е много творчески, но изисква естетическа грамотност, рефлексия, усет и финес и е много близо до мен. От 3 години съм основен фотограф към Софийска градска художествена галерия. Снимам и правя фоторепродукции на картини и други произведения на изкуството за каталозите на изложбите, за проектите и изследванията на изкуствоведите от галерията. Този допир с изкуството ме зарежда и провокира въображението и творческата ми натура, в полза е и за другите ми фотографски изяви.

Самоопределям се като креативна личност. Винаги търся новото, предизвикателното, трудното за постигане. Провокирам себе си чрез различни занимания и проекти, свързани с изкуство. През годините съм се занимавал с театър, по-скоро със сценография и в частност с осветление на театрални постановки, с кино и с какво ли още не, но именно светлината е свързващото звено помежду им. Тя присъства в почти всяко нещо, с което съм се занимавал по-сериозно - рисуване, театър, фотография, кино.

Свържете се лесно, бързо и удобно.

Изпратете съобщение, напишете имейл или се обадете по телефона.

Вход

Още INFILMIT артисти

Cinematographer
Видео
гр. София
Татуист
Актьор / Статист, Модел, Handmade Артист
Visual Artist / UX/UI Designer
Дизайнер, Художник / Анимация, Други
гр. Sofia
Създател на съдържание в социалните мрежи
AI Артист, Актьор / Статист, Дизайнер, Инфлуенсър, Модел, Танцьор, Други
гр. Велико Търново
Singer
Актьор / Статист, Видео, Модел, Музика / Аудио
Barber
Beauty Артист
гр. София
Актьор / Статист
гр. Пловдив
Актриса
AI Артист, Актьор / Статист, Писател / Текстописец
гр. Бургас
BARISTA
Художник / Анимация, Handmade Артист
гр. Варна

Изберете език
Choose language

INFILMIT използва бисквитки”, за да Ви предостави оптимално потребителско изживяване.