Чести въпроси

Тук ще откриете отговорите на най-често задаваните въпроси. Ако не ги намерите не се колебайте и се свържете с нас чрез контактната ни форма.

Ще откриете точния артист за Вас, влизайки в страница “Артисти”. В страницата с всички артисти, онлайн платформата INFILMIT ще Ви даде възможност да откриете идеалния за Вас човек по:

  • Категория
  • Професия
  • Област
  • Име

 

Ако имате затруднения с откриването на точния за Вас човек – не се притеснявайте да публикувате обява с един клик тук. Тя автоматично ще се появи в профилите на всички артисти от дадената категория и те ще се свържат с Вас. 

За създаване на профил като артист в системата на INFILMIT е нужно просто да кликнете тук и да следвате посочените лесни стъпки в регистрационната форма. 

Създадохме изключително улеснена регистрационна форма, изискваща да посочите потребителско име, имейл адрес и парола. 

След тяхното въвеждане – INFILMIT ще Ви даде Вашето лично пространство, в което да се презентирате и откриете нови клиенти и възможности. 

Не се чудете какво и как да подберете като информация за Вас. Онлайн платформата INFILMIT предоставя възможност да представите лична и професионална информация по възможно най-изчерпателния, но и лесен начин.

В секция “Лична информация” имате възможност да прикачите Ваша основна снимка и допълнителна галерия, както и да изберете снимка/картинка за обложка на страницата Ви. Въведете Вашите лични данни – име, фамилия, телефон, имейл, дата на раждане и град, профили в социалните мрежи и видео представяне.

В секция “Професионална информация” платформата Ви дава възможност да посочите Вашето професионално направление, стаж, владеене на чужди езици, да прикачите CV, портфолио и допълнителна лична информация.

За да представите себе си по най-добрия начин, попълнете изчерпателно всички полета. По този начин потребителите ще добият най-пълна информация за Вас и професионалното Ви развитие.

Да, но ще ви бъдат нужни 2 имейла, чрез които да се регистрирате и да въведете нужните данни. 

Повече информация за контакти с нас, може да откриете с един клик тук. 

Не открихте отговора на Вашия въпрос?

Пишете ни и скоро ще се свържем с Вас

Изберете език
Choose language

INFILMIT използва бисквитки”, за да Ви предостави оптимално потребителско изживяване.