Как да кача обява за работа и да презентирам бизнеса си?

Качете обява в INFILMIT и презентирайте бизнеса си по най-добрия начин.

INFILMIT е онлайн платформа, която Ви позволява да презентирате по най-добрия начин Вашия бизнес. В текущата статията ще разгледаме 2 основни компонента, свързани с възможностите за предлагащите работа:

“Как да кача обява за работа” и “Как да презентирам бизнеса си по най-добрия начин?”

1.Как да кача обява за работа?

В INFILMIT имате възможност да качите обява за работа в сферата на филмовото и визуалното изкуство.

Общо има три стъпки по качването на обява, които трябва да изминете, а нужното време не надхвърля 1 минута.

1.1. “Вход или създаване на акаунт”

В началната страница на infilmit.com ще откриете бутони “Вход/Регистрация” горе вдясно. Въведете Вашето потребителско име и парола (като работодател), а ако нямате такова можете лесно и бързо да го създадете.

След като достъпите успешно Вашия акаунт, преминете към публикуване на обявата Ви от червения бутон – “Публикувайте обява”:

1.2. “Опишете Вашата компания и свободно място”

Във втора стъпка е необходимо да следвате предварително дефинираната, за Ваше улеснение, струтура за въвеждане на информация. INFILMIT Ви дава възможността да въведете заглавие и описание на обявата си. Да отбележите нейната локация, категория, тип, възнаграждение, както и да я персонализирате със собствена снимка на корицата.

INFILMIT Ви позволява допълнително да посочите и дата на изтичане на обявата за работа (ако Ви е нужна такава), както и да смените, предварително заложения в акаунта Ви, имейл за получаване на известия.

ПРИМЕР: Публикувате 4 обяви в различни категории, като всяка от тях е насочена към отделен специалист от екипа Ви, който отговаря за нея. INFILMIT Ви дава възможността да насочите известията от различните обяви към различни имейл адреси. Ако не желаете да се възползвате, оставете празно полето и системата ще насочва автоматично известията към основния Ви имейл адрес.

Когато сте въвели нужната информация е необходимо да кликнете на бутона “Напред”, който ще Ви отведе към 3-тата и последна стъпка.

1.3. “Преглед и качване на обява”

В последната стъпка INFILMIT Ви презентира цялата въведена от Вас информация в лесен и удобен формат, за да можете бързо и удобно да я прегледате преди да я публикувате. Ако има нужда от редакция, кликнете върху бутона “Назад”, а ако всичко е ок – “Публикуване”.

Честито! Публикувахте успешно първата си обява в INFILMIT. Скоро кандидатите от уеб сайта ни ще започнат да кандидатстват по нея.

Разгледахме публикуването на обява, а във втората част ще разгледаме и как да увеличите интереса към обявата и фирмата Ви, като презентирате бизнеса си в най-добрата светлина през платформата ни.

2. Как да презентирам бизнеса си по най-добрия начин?

Изградете с няколко клика богата, впечатляваща и мотивираща лична корпоративна страница в нашия уеб сайт. За да се случи това е нужно да кликнете на бутона “Профил” във Вашия личен администраторски панел.

Тук можете да попълните или редактирате вече въведените име и описание на Вашата фирма. Препоръчваме Ви да напишете кратка история на фирмата Ви, нейните мисия, визия и цели, както и корпоративни ценности.

Добавете Вашето лого и персонализирайте допълнително страницата си, като качите и собствена корица.

Можете да отбележите категорията/категориите, в които се развивате, както и локацията на седалището Ви. INFILMIT Ви позволява да добавяте и повече от една локация, ако разполагате с множество офиси в страната или света.

Лесно и удобно можете да прикачите и линкове към различните социални мрежи и към Вашия уеб сайт. Когато сте готови – кликнете “Запази”.

В същата страница можете да промените основния имейл адрес на акаунта и Вашата парола.

INFILMIT е изграден, за да свързва Вас и Вашите бъдещи служители, по възможно най-лесния и достъпен начин. Разширете бизнеса си още днес.

Сподели:

Изберете език
Choose language

INFILMIT използва бисквитки”, за да Ви предостави оптимално потребителско изживяване.