Как да кандидатствам по обява в INFILMIT и да създам впечатляваща лична презентация ?

Кандидатствай по обява в INFIMIT и презентирай себе си по най-добрия начин лесно и бързо.

INFILMIT е онлайн платформа, която ще Ви помогне по-лесно да намерите желаната от Вас работа. В тази статия ще разгледаме 2 ключови функционалности:

“Как да кандидатствам по обява” и “Как да впечатля с лична презентация”.

1. Как да кандидатствам по обява?

Може да разгледате обяви за работа от света на филмовото и визуалното изкуство, още в началната страница на infilmit.com. Ще откриете филтри за бързо търсене: “Категория на обява” и ” Локация на обява” с падащо меню.

Ако желаете да разгледате последно добавените ни обяви или да достъпите до страницата с всички публикувани в уеб сайта ни, просто скролнете малко надолу в същата страница. Тук може да се запознаете с кратка информация на най-новите ни обяви или да клинете на бутона “Виж всички”.

Бутонът “Виж всички” ще Ви отведе до страницата с обяви, където можете да филтрирате по “Категория на обява” и “Локация на обява“. Когато откриете обявата/обявите, които отговавят на Вашето търсене е нужно просто да отворите желаната позиция за работа и да кандидатствате за нея.

Как се кандидатства по обява за работа?

В страницата на обявата за работа ще можете да се запознаете детайлно с всичко, което работодателя е приложил като информация: описание, придобивки и изисквания. Лесно и бързо можете да научите повече и за самия работодател, като единствено е нужно да кликнете върху логото (снимката) му.

Ако обявата отговаря на Вашето търсене е нужно само да кликнете върху бутона “Вход за кандидати” – горе вдясно.

Въведете Вашето потребителско име и парола, а ако нямате такива можете лесно и бързо да си създадете профил в системата на INFILMIT. Регистрацията отнема под минута и Ви дава пълен достъп до всички функционалности, които разработихме за Вас. Възползвайте се от промоционалния ни период до 14 август 2022г., до когато всички пакети в уеб сайта ни са на стойност 0.00лв. и не изискват регистриране на дебитна или кредитна карта.

След успешно достъпване на акаунта Ви вече можете да кандидатствате от посочения бутон горе вдясно:

След кликването на бутона “Кандидатствай” ще Ви се появи прозорче, където да попълните и прикачите нужната информация за Вас, която ще разгледаме по-подробно по-долу.

Попълнете Вашето име, телефон и имейл, за контакт с Вас и извън системата на INFILMIT. Уеб сайтът ни Ви позволява да прикачите от компютъра си и CV, както и да напишете мотивационно писмо, в което да презентирате себе си в най-добра светлина пред работодателя.

Препоръчваме Ви да се възползвате от изключително удобната и ценна функционалност на системата INFILMIT – лично представяне (резюме). Това е Вашето лично пространство (уеб страница) в уеб сайта ни, където да опишете себе си по изключително богат, лесен и презециран начин. Вие преценявате дали да:

  • прикачите “Резюме” изобщо
  • прикачите специфично “Резюме” (INFILMIT Ви дава възможността за създаване на повече от едно)

А как да направите впечатляваща лична презентация – резюме, ще опишем във втората част на статията.

2. Как да впечатля с лична презентация (резюме)

След Вашата регистрация е нужно просто да влезете в личния си профил.

В лявото меню ще откриете бутона – “Лично описание”. Кликнете върху “Публикувай” и просто следвайте стъпките, за да публикувате Вашето първо резюме.

Разделихме информацията в 2 основни направления:

Основна информация

Имате възможност да изберете локация и категория работа, по която искате да кандидатствате. INFILMIT Ви дава възможността да опишете какви езици владеете, какво ниво на работа очаквате, от каква позиция се интересувате и колко години професионален опит имате.

Можете да прикачите портфолио, лични снимки и видео представяне (YouTube или Vimeo). Добавете връзки към социалните Ви мрежи (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram или Вашия собствен сайт), както и личното Ви професионално описание.

Подробности за резюме


Никога няма излишни подробности. Платформата INFILMIT дава възможност да опишете своят образователен и професионален път. Бързо и лесно може да посочите всички образователни институции, които сте посещавали, да посочите придобитата степен и квалификации. В секцията с професионален опит можете да опишете всички позиции, които сте заемали до сега – какво, кога и къде сте работили. С един клик можете да добавяте ново и ново поле за информация. Богатото и добре описано лично представяне винаги помага на работодателя да научи повече за Вас.

Знаем, че може да се интересувате и от повече от едно професионално направление

INFILMIT Ви дава възможност да редактирате вече публикувано резюме, да го дублирате или да добавите повече от едно, за различните видове обяви, които Ви интересуват. По този начин ще може да поддържате максимална чистота и конкретност на информацията за различните професионални направления, които Ви интересуват.

Ние държим на Вашето лично пространство

Личната информация, която въвеждате е видима само и единствено от Вас и от профила на работодателя, по обява на когото сте кандидатствали. За всички останали потребители в системата на INFILMIT информацията Ви е заключена и поверителна.

INFILMIT се стреми да бъде Вашият истински полезен партньор в откриването на нови кариерни възможности. Възползвайте се от всички функционалности, които сме подготвили за Вас и очаквайте още полезни статии на тема “Как да…” в нашия блог.

Сподели:

Изберете език
Choose language

INFILMIT използва бисквитки”, за да Ви предостави оптимално потребителско изживяване.